Segment Denmark

0

Indret det perfekte soveværelse med Segment

Soveværelset er et rum i hjemmet, hvor vi bruger utrolig mange timer - men på trods af dette bliver soveværelset ofte nedprioriteret, når det kommer til indretning. Hvorfor? Vi skal jo ‘bare’ sove der. Sandheden er dog bare, at nattesøvnen kan forbedres, hvis vi bruger lidt mere krudt og energi på at skabe de helt rigtige rammer. Læs videre og bliv meget klogere på, hvordan du kan indrette det perfekte soveværelse - Segment giver dig tips og tricks til indretningen.

Ud med fjernsyn og ind med tablet

Der er intet mere ucharmerende end et fjernsyn i soveværelset - det er grimt at se på (når det vel og mærket ikke er tændt), det optager dyrebar plads og så kan det virke en smule uromantisk. Der er altså mange gode grunde til at kvitte fjernsynet i soveværelset og i stedet skifte det ud med en tablet.
En tablet er langt nemmere at gemme væk, når den ikke bruges, og så fristes du muligvis også mindre til at se på den firkantede skærm, lige inden du skal drive væk til drømmeland. Desuden er det ikke en god idé, at se fjernsyn lige inden du skal sove, da det aktiviterer hjernen, og gør det sværere at falde i søvn.

Hos Segment ved vi godt, hvor upraktisk det kan være at ligge med en tablet på benene i sengen, og derfor har vi udviklet Hexa Line, som gør det let som en leg at integrere en tablet i soveværelset, frem for fjernsynet.

Planter i massevis

Hos Segment elsker vi planter! Og vi kan ikke få nok af dem. I løbet af de sidste par år er det blevet endnu mere populært end tidligere at fylde hjemmet med grønne og frodige planter. Hvorfor? Fordi det giver et fantastisk indeklima, og bringer naturen ind i hjemmet.
Det er faktisk utrolig godt for indeklimaet, særligt, i soveværelset, at byde en god portion planter indenfor. Samtidig bidrager det til et naturligt og roligt udtryk - noget man ønsker i soveværelset, hvor der skal være plads til afslapning, ro og søvn.

Drop de skrigende farver

Javist, det kan være sjovt at male en væg rød eller grøn, men soveværelset er ikke det oplagte sted at gøre dette. Stærke farver og sjove former aktiverer hjernen, og dette er bestemt ikke en god idé i soveværelset. Der er altså ikke andet at sige end; drop de skrigende farver!

Tænk i kreative opbevaringsløsninger

Soveværelset er naturligvis et sted, hvor der også skal være plads til opbevaring - såfremt man ikke er en af de heldige, der ejer et walk-in-closet. Store og tunge opbevaringsmøbler kan dog hurtigt fjerne sjælen og hyggen i soveværelset, og du kan derfor tænke i kreative opbevaringsløsninger, der giver rummet mere luft, lys og charme. Hvis du bor på få kvadratmeter kan det, i særdeleshed, være en stor udfordring at få gemt familiens mange pakkenelliker af vejen - her kan du heldigvis læse meget mere om, hvordan du indretter hjemmet på få kvadratmeter.


Segment ønsker dig rigtig god fornøjelse med at pifte soveværelset op!

Processing...
Success! You've added this item to your cart.

Success! You've added to wishlist success.